Stemmer i natten

Fredag 8. juli 2016 Kl. 22.00 i familien Bomann-Larsens hage og Petteroglotte Antikvariat på Lyngørsia.

Kom og hør utdrag og highlights fra bl.a Elskovsdrikken, Don Carlos, Candide og Porgy and Bess fremført av et knippe opplagte og formidlingsglade profesjonelle operasangere!

I år gjester den gryende sopranstjernen Caroline Wettergren utendørskonserten Stemmer i Natten. Hun har funnet tid til et Lyngørbesøk mellom forestillinger på Komische Oper i Berlin. Ole Jørgen Kristiansen, en av landets ledende barytoner og mangeårig solist ved Den Norske Opera & Ballett kommer; det samme gjør pianist og dirigent Jørn Fossheim, som de seneste årene har jobbet som dirigent ved statsoperaen i Karelia. David Fielder, som i tillegg til å arrangere Stemmer i Natten er frilanssanger med lang fartstid ved operahus i inn- og utland, synger tenor og er også kveldens konfransier.

Vi ønsker gamle og nye publikummere hjertelig velkommen til utendørskonsert i sommernatten!

Entrè kr 200,- (barn gratis)

 

Søk i artikler

Kontakt oss

Bokbyen ved Skagerrak
Postboks 101
4902 Tvedestrand
Tlf. 37 16 40 30

Besøksadresse: Hovedgata 46, inngang Arne Garborgs vei
post@bokbyen-skagerrak.no

Åpningstider:
Mandag-lørdag hele året
kl. 9.00-17.00 (15.00)

For åpningstider øvrige utsalg, se detaljer under Antikvariater.

TAKK TIL''En bokby er fantasi satt ut i praksis. La meg kalle antikvariatene og bokstedene for bokbyens gledeshus: Gleden over bøker, gleden i bøker, gleden av bøker. Når vi åpner dem, åpner de oss. Og som en bokby blir Tvedestrand større enn seg selv.''

Lars Saabye Christensen, åpningstale i Bokbyen ved Skagerrak, 28. juni 2003.

.