Hvordan starta suksessen “Der ingen skulle tru at nokon kunne bu”?

 

Denne karen kommer på en snarvisitt i Agder i oktober.

 

Oddgeir Bruaset var programleder for den populære NRK-serien “Der ingen skulle tru at nokon kunne bu” gjennom 12 sesonger. I oktober reiser han rundt i Agder.
24. oktober kl. 19:00 kan DU treffe han på Tvedestrand rådhus. 
Oddgeir Bruaset laga på slutten av 1980-tallet et TV-program om folket langs Storfjorden på Sunnmøre, inklusive Geirangerfjorden. Det ble lagt vekt på allmenngyldige forhold som levemåte, nøysomhet, samhold, styrke, livsvilje, tru osv. Folk trodde knapt det de så. Dette programmet var grunnen til at Oddgeir Bruaset fikk sansen for dette stoffet, og uten storfjordprogrammet ville det aldri ha blitt en Der ingen skulle tru – serie.
Oddgeir Bruaset kommer og  forteller om idéen og den enorme responsen som kom etter fjernsynsprogram fra gårdene høgt oppe i fjellsidene langs Geirangerfjorden.

 

Søk i artikler''En bokby er fantasi satt ut i praksis. La meg kalle antikvariatene og bokstedene for bokbyens gledeshus: Gleden over bøker, gleden i bøker, gleden av bøker. Når vi åpner dem, åpner de oss. Og som en bokby blir Tvedestrand større enn seg selv.''

Lars Saabye Christensen, åpningstale i Bokbyen ved Skagerrak, 28. juni 2003.

.