Ny bok: Jakthunder

Jakthundar 360 gradarNY FLOTT BOK fra Bokbyen Forlag

Jakthunder

Boka ”Jakthunder” vil gi deg en innfallsport til et rikt samliv med din jakthund. Kanskje blir du en enda lykkeligere jakthundeier! Boka er gjennomillustrert med flotte fargebilder.

Da de første hundene begynte å hjelpe steinaldermenneskene under jakt, fantes det ingen jakthundraser. Stamdyrene til de første jakthundene var bare halvtamme villdyr som valgte å bli hos mennesket. Det var begynnelsen på en suksessrik allianse mellom to av de mest intelligente rovdyrene på den nordlige halvkulen. Alltid siden har jegere forsøkt å få fram så gode jakthunder som mulig. Denne boka handler om historien bak jakthundene, og om veien fra valp til voksen jakthund.

Det er alltid noe å lære av andre det gjelder jakthunder, og alle man møter har nyttige erfaringer og synsvinkler. I denne boka deler to av Norges mest erfarne jakthundskribenter av sine erfaringer.

Kåre Vidar Pedersen var med på å starte magasinet Jeger hund & våpen i 1996 og har de siste 10 årene vært redaktør. Han har utgitt en lang rekke bøker om jakt, hunder og natur, samt ikke minst viltmat og hvordan best ivareta det felte viltet. Etter å ha jaktet mye med gevær og kamera i over 50 år, både i Norge og en rekke andre land, kan han trygt karakteriseres som et genuint naturmenneske og jaktidiot.

John Unsgård er utdannet biolog. Han har bakgrunn som forlagsredaktør og er forfatter av bøker om jakt, naturforvaltning, friluftsliv og jakthunder. Han er foredragsholder, fagkonsulent og bokillustratør, og har vært skribent i en rekke tidsskrifter fra 1980-tallet og fram til i dag. Viktige interesser er jakt, jakthunder, atferd og utviklingshistorikk hos hund.

 

 

290 sider, innbundet

Pris kr 375
ISBN: 978-82-8316-029-1′

Send gjerne bestilling til post@bokbyenforlag.no eller spør i nærmeste bokhandel fra 15. oktober.
Med vennlig hilsen

Bokbyen forlag AS

Søk i artikler''En bokby er fantasi satt ut i praksis. La meg kalle antikvariatene og bokstedene for bokbyens gledeshus: Gleden over bøker, gleden i bøker, gleden av bøker. Når vi åpner dem, åpner de oss. Og som en bokby blir Tvedestrand større enn seg selv.''

Lars Saabye Christensen, åpningstale i Bokbyen ved Skagerrak, 28. juni 2003.

.