Ny barnebok 4. mai: Kua som ville bli farlig

Kua som ville bli farlig av Morten Gray og Per Vie er en samling nyskrevne småhistorier som er ikke bare er morsomme, de er rett og slett ganske sprø. Møt kua Gudrun som gjerne ville skremme noen og gorillaen Myto som fikk så vondt i foten av å lyve.
Her kan du også hilse på sjiraffen Stig som hjelper en fisk ned fra et tre. Liker du litt langsomme historier, kan du lytte til hva kamelen Sanaam har å si om det å ikke alltid måtte skynde seg.
Du kan også lese om de små rødbavianene Hopp & Sprett som syntes de hadde så fryktelig slemme foreldre. Har du forresten hørt om et esel som vil gå i tøfler? Det har vi! Han heter Bråbrems og har hatt en rar drøm.
Denne boken inneholder førti spennende, annerledes og morsomme historier som får både den som leser og den som blir lest for til å le høyt. Du må også se på de rare illustrasjonene av dyrene, de er nesten en historie i seg selv, alle som én.

”Kua som ville bli farlig” er en glimrende bok for alle som trenger en kort historie. Enten det er den som skal lese som synes tiden er litt knapp – eller det er et par små ører som ikke kan sove uten å bli lest for.
Kos dere med bokstaver og tegninger, alle sammen. Kanskje blir du inspirert til å lage historier og tegninger selv?

 

Boka kommer ut på Bokbyen forlag, se www.bokbyenforlag.no

 

Søk i artikler

Kontakt oss

Bokbyen ved Skagerrak
Postboks 101
4902 Tvedestrand
Tlf. 37 16 40 30

Besøksadresse: Hovedgata 46, inngang Arne Garborgs vei
post@bokbyen-skagerrak.no

Åpningstider:
Mandag-lørdag hele året
kl. 9.00-17.00 (15.00)

For åpningstider øvrige utsalg, se detaljer under Antikvariater.

TAKK TIL''En bokby er fantasi satt ut i praksis. La meg kalle antikvariatene og bokstedene for bokbyens gledeshus: Gleden over bøker, gleden i bøker, gleden av bøker. Når vi åpner dem, åpner de oss. Og som en bokby blir Tvedestrand større enn seg selv.''

Lars Saabye Christensen, åpningstale i Bokbyen ved Skagerrak, 28. juni 2003.

.