Litteraturfestivalen BOKstavelig TALT

Litteraturfestivalen 2018 er over for denne gang, og vi kan si at det ble en suksess – bokstavelig talt!

Både forfattere og deltakere koste seg i vårsol, på boksamtaler, på foredrag og konsert, ved middagsbordet og i baren med litteraturquiz. Bokstavelig Talt ble virkelig en plass for nære og gode samtaler, om vanskelige, viktige og store temaer – om utenforskap, mangfold, kjærlighet, forhold. Rammen for det hele var god litteratur.

Temaet for årets festival var «utenforskap», og det var en rød tråd gjennom hele festivalens arrangementer – takk til alle som deltok og gjorde denne helga fabelaktig!

Vi ser alt nå frem til neste års festival 🙂

Datoen er satt; 3.-5. mai 2019.

Merk deg datoene alt nå, og bestill plass på Bokhotellet (resepsjon@bokhotellet.no eller telefon 37 19 80 00) hvis du ønsker «full pakke» – det vil si foredrag og kåserier, middag med forfatterne, overnatting på hyggelige Bokhotellet m.m.

Her er en liten filmsnutt fra årets festival. Filmen er satt sammen av Eline Storsæter som har bidratt med både bilder, og nå video, i fra årets festival. Eline er student ved Mediehøgskole Gimlekollen i Kristiansand

Mer informasjon legges også fortløpende ut på facebook. Følg med 🙂

Se også oppdatert informasjon, påmelding og priser på vår nye nettside www.bokstaveligtalt.no

Her finner du en filmsnutt fra festivalen i 2016:

Søk i artikler''En bokby er fantasi satt ut i praksis. La meg kalle antikvariatene og bokstedene for bokbyens gledeshus: Gleden over bøker, gleden i bøker, gleden av bøker. Når vi åpner dem, åpner de oss. Og som en bokby blir Tvedestrand større enn seg selv.''

Lars Saabye Christensen, åpningstale i Bokbyen ved Skagerrak, 28. juni 2003.

.