Hans Olav Lahlums krimfestival

Hans Olav Lahlums krimfestival 16.–18. februar 2018

Merk deg datoene, og bestill plass på Bokhotellet (resepsjon@bokhotellet.no eller telefon 37 19 80 00) hvis du ønsker “full pakke” – det vil si foredrag og kåserier, middag med forfatterne, overnatting på hyggelige Bokhotellet, kriminell frokost med forfatterne m.m.

Dette er en unik anledning til å møte og bli kjent med kjente krimforfattere. I år kommer: Hans Olav Lahlum, Torkil Damhaug, Kurt Aust, Ingebjørg Berg Holm, Jørn Lier Horst og Guttorm Eskild Nilsen.

Du kan kjøpe ENKELT BILLETTER eller KRIMPASS:

KRIMPASS inkluderer overnatting i flotte leiligheter, middag fredag og lørdag, frokost lørdag og søndag og inngangsbilletter til alle arrangementene. Det betyr at du for “full pakke” betaler du kun kr 2.190,- per person i dobbeltrom, og 2.590,- for enkeltrom (Enkeltromstillegg: kr 400,- per person) med overnatting fra fredag til søndag, middag fredag og lørdag, frokost lørdag og søndag samt billetter til alle arrangementer.
Ta kontakt med Bokhotellet for pris om det er aktuelt med kun deler av helgen eller kun billetter til et arrangement.
Bestilling: resepsjon@bokhotellet.no

PROGRAM:

Fredag 16. februar
Kl 18.00 Bokhotellet: Hans Olav Lahlum åpner festivalen: Norsk krim- og norske litteraturfestivaler
Kl 19.00 Bokhotellet: Kurt Aust: Sexy skrivetips – krimsjangerens drepende paradoks. Kr 100,-
Kl 20.00 Bokhotellet: Middag med mord. Kurt Aust. Ingebjørg Berg Holm, Torkil Damhaug, Jørn Lier Horst og Hans Olav Lahlum Kr 425,-

Lørdag 17. februar
Kl 08.30-10.00 Bokhotellet: Kriminell frokost med forfatterne
Kl 10.30-12.00 Barnas bokbykrim på Kulturklubben i Rådhuset i Tvedestrand med Jørn Lier Horst og Hans Jørgen Sandnes. Kr. 100,- Familiepris kr. 300,-
Kl 11.00-12.00 Krimplott på Terna Kafé i Tvedestrand: Krimforfatterne er med i arbeidet med løsningene.
Lansering av ny bok Guttorm Eskild Nilsen: “Kald sommer”
Kl 12.00-14.00 Krimforfattere på byen – blant annet vandring langs krimbokhyllene i bokbyen med Kurt Aust, Ingebjørg Berg Holm, Torkil Damhaug og Hans Olav Lahlum som veivisere.
Hans Olav Lahlum og Ingebjørg Berg Holm til Ex Libris Antikvariat og Bjørndahls Bokmølle
Kurt Aust til Locus Antikvariat og Nynorsk Antikvariat
Guttorm Eskild Nilsen og Torkil Damhaug til Tvedestrand Bok & Papir – Bokhjørnet og Bokbanken Antikvariat.
Kl 15.00 Bokhotellet: Ingebjørg Berg Holm blir bokbada av Hans Olav Lahlum Kr 100,-
Kl 16.00 Bokhotellet: Jørn Lier Horst blir bokbada av Hans Olav Lahlum Kr 100,-
Kl 17.00 Bokhotellet: Torkil Damhaug: Noen betraktninger om ondskap, galskap og faenskap Kr 100,-
Kl 20.00-22.30 Bokhotellet: Kriminell helaften med et blodig måltid. Hans Olav Lahlum med kontrapunkt-krimquiz, der forfatterne er med. Flere andre innslag. Kr 495,-

Søndag 18. februar
Kl 08.30-09.30 Bokhotellet: Frokost med forfatterne
Kl 09.30 Bokhotellet: Hans Olav Lahlum: Å hoppe uten stupebrett – og uten tvangstrøye …
Om fordeler og ulemper med en romanserie opp mot frittstående romaner. Kr 100,-
Kl. 11.00 Dypvåg kirke: Eckhard Graune: Krim-gudstjeneste

Følg også Hans Olav Lahlums Krimfestival på facebook

.

Hans Olav Lahlum med ny bok i høst – møt han på Bokhotellet i februar 2018.

Hans Olav Lahlum er aktuell med ny bok.

Hans Olav Lahlum er aktuell med ny bok: “De fems tegn” – en psykologisk kriminalroman som både på etterforskersiden og forbrytersiden tar opp allmennmenneskelige tema som synd, straff, hevn og tilgivelse.

Torkil Damhaug er aktuell med ny krim.

Torkil Damhaug er også aktuell med ny bok: “Glasshjerte” – en fortelling om å kjenne igjen ondskapen når du møter den. Og om å streve med å forstå hvem du selv er. Men den handler også om hvor langt et menneske våger å gå for å holde fast ved kjærligheten.

Jørn Lier Horst er aktuell med ny bok og han kommer på Hans Olav Lahlums krimfestival i Tvedestrand 2018.

Jørn Lier Horst er aktuell med ny bok “Katharinakoden”, og i tillegg aktuell med barnefilmen “Mørkemann” basert på første barnekrimbok om “Detektivbyrå nr 2”. Jørn Lier Horste er blant våre mest leste krimforfattere, og han er en forfatter som er veldig glad i sitt lesende publikum. Møt den populære krimforfatteren i Tvedestrand, og snakk med han om bøkene om politimannen William Wisting. I den siste boka løser Wisting en “Cold Case”. Snakk gjerne også med Jørn om hvordan han griper fatt i nye tema når han planlegger sine romaner. Muligheten får du hvis du deltar på arrangementene på Bokhotellet Lyngørporten.

 

Kurt Aust kommer også, og han er aktuell med "Skipet med det onde øye".

Kurt Aust kommer også, og han er aktuell med “Skipet med det onde øye”.

Kurt Aust er født og oppvokst i Danmark, men har bodd i Vestfold siden 1982. Aust fikk Aschehougs debutantstipend for sin kritikerroste debutroman “Vredens dag” (1999), en historisk kriminalroman med den danske professoren Thomas av Boueberge og hans norske assistent Petter Hortten i hovedrollene. Om dem handler også “Den tredje sannhet” (2001), “Hjemsøkt” (2003) – som Kurt Aust fikk både Rivertonprisen og Glassnøkkelen for. “Kongefrykt” (2004), “Når døde hvisker” (2011) og “Stumme skrik” (2013) er også kjente titler sammen med “Hevnens Alkymi” og Tour de France-thrilleren “Dødt løp”. I 2017 kom “Skipet med det nde øye”.

Ingebjørg Berg Holm er en av de nye krimforfatterstemmene i Norge.

Ingebjørg Berg Holm er en av de nye krimforfatterstemmene i Norge.

Ingebjørg Berg Holm er en av de nye krimforfatterstemmene i Norge, og du kan møte henne på Krimfestivalen 2018. Vi gleder oss. Boka ble gitt ut på Schibsted og fikk gode anmeldelser.

Guttorm Eskild Nilsen lanserer ny bok – denne gang en roman "Kald sommer".

Guttorm Eskild Nilsen lanserer ny bok – denne gang en roman “Kald sommer”.

Guttorm Eskild Nilsen skriver krim fra lokalmiljøet og det er alltid spennende å se hvem av Tvedestrands mer eller mindre kjente personer som blir drept eller er mistenkt for drapet. Her er ingen trygg, ingen vernet og det blir det ulidelig spenning av – og uendelig lettelse for de fleste når mysteriet blir løst på de siste sidene.

 

Søk i artikler''En bokby er fantasi satt ut i praksis. La meg kalle antikvariatene og bokstedene for bokbyens gledeshus: Gleden over bøker, gleden i bøker, gleden av bøker. Når vi åpner dem, åpner de oss. Og som en bokby blir Tvedestrand større enn seg selv.''

Lars Saabye Christensen, åpningstale i Bokbyen ved Skagerrak, 28. juni 2003.

.