Hans Olav Lahlums Krimfestival 2019

Hans Olav Lahlums krimfestival 15.–17. februar 2019

Etter en fantastisk festival i 2018 – med omtrent fullt på alle arrangementer og middager – er vi alt godt i gang med planlegging av neste års festival.

Merk deg datoene alt nå, og bestill plass på Bokhotellet (resepsjon@bokhotellet.no eller telefon 37 19 80 00) hvis du ønsker «full pakke» – det vil si foredrag og kåserier, middag med forfatterne, overnatting på hyggelige Bokhotellet, kriminell frokost med forfatterne m.m.

Dette er en unik anledning til å møte og bli kjent med krimforfatterne. Hvilke krimforfattere som kommer i tilegg til Hans Olav Lahlum, vil bli lagt ut når det er klart. Men alt nå vet vi at det er flere sterke navn på blokka.

Du kan kjøpe ENKELT BILLETTER eller KRIMPASS:

KRIMPASS inkluderer overnatting i flotte leiligheter, middag fredag og lørdag, frokost lørdag og søndag og inngangsbilletter til alle arrangementene. Og forfatterne er med oss gjennom helgen – noe som gir deg gode muligheter for en god, personlig og kriminell prat med forfatterne.

Ta kontakt med Bokhotellet og book deg inn for neste år alt nå.

Bestilling: Telefon 37 19 80 00 eller epost resepsjon@bokhotellet.no

Her kan du se programmet som var på festivalen i 2018.

Søk i artikler

Kontakt oss

Bokbyen ved Skagerrak
Postboks 101
Wrold Wroldsensgt. 2
4902 Tvedestrand
Tlf. 37 16 40 30

post@bokbyen-skagerrak.no

Åpningstider:
Mandag-lørdag hele året
kl. 10.00-16.00 (15.00)

For åpningstider øvrige utsalg, se detaljer under Antikvariat.

TAKK TIL''En bokby er fantasi satt ut i praksis. La meg kalle antikvariatene og bokstedene for bokbyens gledeshus: Gleden over bøker, gleden i bøker, gleden av bøker. Når vi åpner dem, åpner de oss. Og som en bokby blir Tvedestrand større enn seg selv.''

Lars Saabye Christensen, åpningstale i Bokbyen ved Skagerrak, 28. juni 2003.

.