Knut Heidem og andre nominerte møtte lesere i Risør

Knut Heidem, til venstre, er nominert til Sørlandets litteraturpris. Her er han sammen med Jan Erik Vold som har sikra seg signert Lyngørbok. Til høyre Jakob Bakken.

Knut Heidem er nominert til Sørlandets litteraturpris for “Slaget i Lyngør 1812. Najadens tokt i historisk lys“, og konkurreer nå med Håvard Rem og Gunvald Opstad i klassen for sakprosa. Den som får flest stemmer før 9. april er vinneren. Aust-Agder Blad var med på presentasjonskveld i Kunstparken i Risør, dagen etter at Bjørg Øygarden (skjønnlitterære klassen med Dronningen av Myrion), Gunvald Opstad og Knut Heidem også var i det nye biblioteket i Mandal. Bokbyens Jan Kløvstad var programleder begge stedene, mens Kristin Øygarden (programleder i flere av programpostene i Bokstavelig vtalt første helga i mai) var programleder i Arednal og Kristiansand. Her er reportasjen fra kvelden i Risør  i Aust-Agder Blad.

 

 

 

 

Og her kan du stemme på de forfatterne du vil skal vinne både kunstverk, heder og prispengene.

Søk i artikler''En bokby er fantasi satt ut i praksis. La meg kalle antikvariatene og bokstedene for bokbyens gledeshus: Gleden over bøker, gleden i bøker, gleden av bøker. Når vi åpner dem, åpner de oss. Og som en bokby blir Tvedestrand større enn seg selv.''

Lars Saabye Christensen, åpningstale i Bokbyen ved Skagerrak, 28. juni 2003.

.