“Knoper og stikk til nytte og pryd” er kommet i 3. opplag

Guttorm Eskild Nilsen og paul madsen åpner kassene med tredje opplag av Knoper og stikk.

Guttorm Eskild Nilsen og paul madsen åpner kassene med tredje opplag av Knoper og stikk.

Bokbyen Forlag sender nå ut tredje opplag av boka “Knoper og stikk til nytte og pryd”.
Med 3405 solgte eksemplarer hittil, er boka en av forlagets bestselgere.
På Facebook skriver Guttorm Eskild Nilsen: “Hverken Paul Madsen eller jeg drømte om en slik respons da boka utkom første gang i 2007.
Paul seilte i mange år som båtsmann på norske skip i utenriksfart. Han er kolossalt dyktig og kunnskapsrik. Det er utrolig hva han lager av tauverk.
Da jeg i 2006 sa ja til forlagets forespørsel om å lage ei knutebok, satte jeg som betingelse at Paul skulle være med på prosjektet. Jeg har skrevet teksten og tatt flesteparten av bildene, men uten Paul ville det aldri blitt bok.”


Boka er på 63 sider og rikt illustrert med fotografier som trinn for trinn viser hvordan du lager forskjellige knuter og tauarbeider.
Boka koster 198,- kroner og du kan kjøpe den i bokhandelen eller direkte fra Bokbyen Forlag i Tvedestrand på post@bokbyenforlag.no
Noen av fotografiene i tredje opplag er nye, men «trinn-for-trinn»-bildene er de samme som i de to første opplagene.

 

Slik ser den nye boka ut:

Omslag Knoper og stikk

Søk i artikler''En bokby er fantasi satt ut i praksis. La meg kalle antikvariatene og bokstedene for bokbyens gledeshus: Gleden over bøker, gleden i bøker, gleden av bøker. Når vi åpner dem, åpner de oss. Og som en bokby blir Tvedestrand større enn seg selv.''

Lars Saabye Christensen, åpningstale i Bokbyen ved Skagerrak, 28. juni 2003.

.