Hurra for grunnloven!

Hurra for grunnlovenTvedestrand bibliotek tirsdag 23. september kl 1300. Gratis!

I samarbeid mellom biblioteket, bokbyen og Holt folkeakademi.

 

Teater er lagarbeid. Kjell Matheussen har gjennom det meste av teaterets historie vært eneste aktør på scenen. I tillegg har han vært ansvarlig for teatertekstene.
I år er det 200-årsjubileum for Grunnloven og dette skal feires i hele landet! Også i den lille byen der Pjoter, hunden Buster, bokhandler Jacobsen og fru Overrektor StrutsenFjertenBert bor. Pjoter og Buster er mest opptatt av å finne ut hva hva de skal spise, bokhandler Jacobsen strever med å heise flaggene, mens fru Overrektor ønsker at alle barna i byen skal lære Grunnloven utenat. Det hele ser ut til å gå riktig bra, inntil Buster stikker av med pakken som inneholder Grunnloven. Dermed bryter kaoset løs! – Vi garanterer at dette blir veldig morsomt, og i tillegg litt lærerikt.
Forestillingen passer for barn i alder 2 til 6 år samt familier. Stykket er en omarbeidet utgav av forestillingen SALTO, og er produsert i anledning Grunnlovsjubileet.

Søk i artikler''En bokby er fantasi satt ut i praksis. La meg kalle antikvariatene og bokstedene for bokbyens gledeshus: Gleden over bøker, gleden i bøker, gleden av bøker. Når vi åpner dem, åpner de oss. Og som en bokby blir Tvedestrand større enn seg selv.''

Lars Saabye Christensen, åpningstale i Bokbyen ved Skagerrak, 28. juni 2003.

.