Hans Olav Lahlums krimfestival 2020

Sett alt nå av helgen 14.-16. februar 2020!

Programmet begynner alt å forme seg.

Noen navn er alt klare. Hans Olav Lahlum kommer selvsagt og vil lose oss trygt (?) gjennom krimhelgen i Tvedestrand. Med seg har han bl.a. Karin Fossum, Unni Lindell og Thomas Enger.

Vi har også flere interessante navn på blokka. Flere vil bli med oss.

Etter en fantastisk festival i 2019 – med omtrent fullt på alle arrangementer og middager – er vi alt godt i gang med planlegging av årets festival.

Merk deg datoene alt nå, og bestill plass på Hotel Lyngørporten (resepsjon@bokhotellet.no eller telefon 37 19 80 00) hvis du ønsker «full pakke» – det vil si foredrag og kåserier, middag med forfatterne, overnatting på hyggelige Hotel Lyngørporten – tidl. Bokhotellet – kriminell frokost med forfatterne m.m.

Det er alt kommet inn flere påmeldinger 🙂

Dette er en unik anledning til å møte og bli kjent med krimforfatterne., mingle med de og få svar på det du lurer på rundt bøkene og forfatterskapet deres.

Søk i artikler''En bokby er fantasi satt ut i praksis. La meg kalle antikvariatene og bokstedene for bokbyens gledeshus: Gleden over bøker, gleden i bøker, gleden av bøker. Når vi åpner dem, åpner de oss. Og som en bokby blir Tvedestrand større enn seg selv.''

Lars Saabye Christensen, åpningstale i Bokbyen ved Skagerrak, 28. juni 2003.

.