Fullt hus for Per Egil Hegge

Per Egil Hegge om Trump og Putin på Tvedestrand fjordhotell.

Bokbyen flytta Per Egil Hegges foredrag om Trump, Putin og oss inn i Tvedestrand fjordhotell torsdag kveld, fordi det var meldt sterk vind. Det kom så mange mennesker at noen måtte snu i døra. Hegge kåserte om Donald Trump, og tok utgangsounkt i at noen få amerikanske observatører gjennom lengre tid hadde sett hva som var i emning. Sjøl var han glad ingen medier hadde spurt ham før valget om resultatet. – Dette var en like stor overraskelse for meg som for alle andre norske kommentatorer, sa Hegge, som er en av de fremste norske eksperter på internasjonal politikk. – Men, kanskje noe overraskende og ubehagelig for de fleste i Norge, er det faktisk ikke norske velgere som bestemmer hvem som blir president i USA, la han til. Han var urolig for utviklinga i Russland, og den destabiliseringa som Trump og Putin i mer og mindre forutsigelig enighet ig krumspring fører til.

Fullt hotell for Per Egil Hegge.

Kanskje har det aldri vært så mange i Tvedestrand fjordhotell før. Av sikkerhetshensyn måtte bokbyen og hotellet avvise mange i døra. det var også så fullt at det var vanskelig for de frammøtte å komme seg til disken for å kjøpe den gode pausematen hotellet hadde forberedt.

– Stor suksess, melder arrrangementsansvarlig Jan Kløvstad.

Søk i artikler

Kontakt oss

Bokbyen ved Skagerrak
Postboks 101
4902 Tvedestrand
Tlf. 37 16 40 30

Besøksadresse: Hovedgata 46, inngang Arne Garborgs vei
post@bokbyen-skagerrak.no

Åpningstider:
Mandag-lørdag hele året
kl. 9.00-17.00 (15.00)

For åpningstider øvrige utsalg, se detaljer under Antikvariater.

TAKK TIL''En bokby er fantasi satt ut i praksis. La meg kalle antikvariatene og bokstedene for bokbyens gledeshus: Gleden over bøker, gleden i bøker, gleden av bøker. Når vi åpner dem, åpner de oss. Og som en bokby blir Tvedestrand større enn seg selv.''

Lars Saabye Christensen, åpningstale i Bokbyen ved Skagerrak, 28. juni 2003.

.