Førpremiere og boklansering

Guttorm Eskild Nilsens nye krim Tampen brenner.

Guttorm Eskild Nilsen skriver lokal krim befolket med både fiktive og høyst levende personer – kjent fra lokalmiljøet i Tvedestrand og i nabokommunene Risør og Arendal.

Guttorm Eskild Nilsen skriver lokal krim befolket med både fiktive og høyst levende personer – kjent fra lokalmiljøet i Tvedestrand og i nabokommunene Risør og Arendal.

Møt forfatteren Guttorm Eskild Nilsen i Arendal Bibliotek tirsdag 5. februar

Her kan du bli bedre kjent med Guttorm og hans lokale krimunivers – en unik miks av fantasi og virkelighet – befolket med gjenkjennelige personer fra miljøer vi kjenner godt.

Guttorm gjør det tidsriktig: Han lager reklamefilm for bøkene sine, og dette og den nye krimgåten får vi smakebiter av før en humoristisk samtale mellom Guttorm og Kjell-Olav Masdalen.

Arrangementet er i samarbeid mellom Bokbyen Forlag og Arendal bibliotek. Fri entré.
Møt opp i Auditoriet på Arendal bibliotek tirsdag 5. februar kl. 18:30.

“Tampen brenner har fått glimrende omtale av Sven Gjeruldsen som er fast bokanmelder for Tvedestrandsposten, og Tvedestrandsposten hadde portrettintervju med Guttorm Eskild Nilsen i Tvedestrandsposten papirutgave tirsdag 29/1.

 

Dersom du ønsker “Tampen brenner” rett i postkassa med personlig hilsen fra forfatteren, kan du vippse kr 290,- til 911 34 762.

Bokanmeldelsen kan du lese her

– og det fine intervjuet med Guttorm i Tvedestrandsposten kan du lese her

Du kan også bestille boka rett fra forlaget.

Søk i artikler''En bokby er fantasi satt ut i praksis. La meg kalle antikvariatene og bokstedene for bokbyens gledeshus: Gleden over bøker, gleden i bøker, gleden av bøker. Når vi åpner dem, åpner de oss. Og som en bokby blir Tvedestrand større enn seg selv.''

Lars Saabye Christensen, åpningstale i Bokbyen ved Skagerrak, 28. juni 2003.

.