“..den oppmerksomhet han vitterlig fortjener..” skriv Trønder-Avisa om Leirfallbiografien

Wenche Wergeland i Stjørdal Bokhandel med Leirfallbøkene.

“En av våre fremste kulturpersonligheter og en politisk debattant av guds nåde har dermed fått den oppmerksomhet han vitterlig fortjener”, skriv  John Arne Moen i Trønder-Avisa om Kjell Håves biografi “Heller storm enn stille. Jon Leirfall – meir enn seksti politiske år”. Sjå heile artikkelen frå pressetreff på Bjertem i Stjørdal, garden til Marie og Jon Leirfall 2012-10-02 Trønderavisa om Leirfallbiografien.

Også i Dagbladet 7. oktober er det stor omtale av boka: “… på høy tid at hans begivenhetsrike liv i norsk politikk er samlet mellom to permer”, skriv Stein Aabø i ein kommentarartikkel som presenterer boka på ein veldig god måte. Sjå faksimile av artikkelen nedst på denne sida.

 

Nationen følgjer opp i ein kommentarartikkel av Kato Nykvist. Også Stjørdalens Blad og Stjørdals-Nytt skriv om lanseringa av den store Leirfallbiografien. Steinkjer-Avisa skriv 12. oktober om 2012-10-12 SteinkjerAvisa om Leirfallboka

 

Boka er å få i alle velassorterte bokhandlar landet rundt og gjennom post@bokbyenforlag.no. Sjå meir om boka her.

Dagbladet om Leirfall-biografien

Norli Steinkjer har stor salsutstilling med Kjell Håves Leirfallbiografi. Forfattaren Kjell Håve saman med Gjertrud Holand.

Søk i artikler''En bokby er fantasi satt ut i praksis. La meg kalle antikvariatene og bokstedene for bokbyens gledeshus: Gleden over bøker, gleden i bøker, gleden av bøker. Når vi åpner dem, åpner de oss. Og som en bokby blir Tvedestrand større enn seg selv.''

Lars Saabye Christensen, åpningstale i Bokbyen ved Skagerrak, 28. juni 2003.

.