Få signerte Dannevig-bøker!

Birger Dannevigs “Historiske foto fra Agder” går unna i bokhandlane. Laurdag 22. desember kl 1200-1400 er det signering i Tvedetsrand bokhandel og kl 1400-1600 i NotaBene Tvedetsrand, i Grisen storsneter.

 

Onsdag signerte Alf-Georg Dannevig over 30 bøker på to timar i Norli Arena i Arendal, og i dag er det levert 48 bøker til bokhandlane i Grimstad og 19 i Tvedestrand. meir enn 900 bøker er nå ute i bokhandlane.  Bokhandlane fyller opp fram mot helga, og det er venta at den store fotoboka blir ein av dei store salssuksessane både i Aust- og Vest-Agder denne jula.

Alf Georg Dannevig med bilde frå praktverket “Historiske foto fra Agder”, eit bilde av Shellstasjonen som var der McDonalds i Arendal er nå.

På bildet ser vi Alf Georg Dannevig med  forstørra Aredalsbilde henta frå praktverket. Shell-stasjonen låg der McDonalds i Arendal er nå.

 

Fleire aviser har skrive om boka, – sjå Dannevigomtale

 

 

Søk i artikler

Kontakt oss

Bokbyen ved Skagerrak
Postboks 101
4902 Tvedestrand
Tlf. 37 16 40 30

Besøksadresse: Hovedgata 46, inngang Arne Garborgs vei
post@bokbyen-skagerrak.no

Åpningstider:
Mandag-lørdag hele året
kl. 9.00-17.00 (15.00)

For åpningstider øvrige utsalg, se detaljer under Antikvariater.

TAKK TIL''En bokby er fantasi satt ut i praksis. La meg kalle antikvariatene og bokstedene for bokbyens gledeshus: Gleden over bøker, gleden i bøker, gleden av bøker. Når vi åpner dem, åpner de oss. Og som en bokby blir Tvedestrand større enn seg selv.''

Lars Saabye Christensen, åpningstale i Bokbyen ved Skagerrak, 28. juni 2003.

.