Bokbyen til Nederland og Island

Solveig Røvik er invitert til Island og Jan Kløvstad til Nederland for å holde foredrag om bokbyer.

Bokbyens Jan Kløvstad er president i den internasjonale bokbyorganisasjonen og er invitert som hedersgjest og taler under  20-årsjubileet for den nederlandske bokbyen Bredevoort denne helga. Bredevoort ligger sørøst i Nederland like ved den tyske grensa, og har lang erfaring i å drive bokby. – Det blir mye spennende å lære for oss i Tvedestrand, sier Jan Kløvstad.

 

I midten av september holder Solveig Røvik innlegg på en stor nordisk konferanse på Island for litteratur- og komponistmuseer i Norden og kongressen for den internasjonale PEN-organisasjonen som arbeider for forfulgte forfattere. Røvik er invitert sammen med ledelsen for Astrid Lindgren-satsinga i Vimmerby og HC Andersen-museet i Odense for å fortelle om reiseliv og kultursatsinger. I tillegg er hun invitert til Arendals vennskapsby Selfoss der antikvarbokhandlere vil vite mer om bokbyer og det internasjonale samarbeidet.

Søk i artikler

Kontakt oss

Bokbyen ved Skagerrak
Postboks 101
4902 Tvedestrand
Tlf. 37 16 40 30

Besøksadresse: Hovedgata 46, inngang Arne Garborgs vei
post@bokbyen-skagerrak.no

Åpningstider:
Mandag-lørdag hele året
kl. 9.00-17.00 (15.00)

For åpningstider øvrige utsalg, se detaljer under Antikvariater.

TAKK TIL''En bokby er fantasi satt ut i praksis. La meg kalle antikvariatene og bokstedene for bokbyens gledeshus: Gleden over bøker, gleden i bøker, gleden av bøker. Når vi åpner dem, åpner de oss. Og som en bokby blir Tvedestrand større enn seg selv.''

Lars Saabye Christensen, åpningstale i Bokbyen ved Skagerrak, 28. juni 2003.

.