Boka “HUMMER” i nytt opplag

Hummerfisket starter 1. oktober og boka Hummer - et biologisk og kulturhistorisk portrett har nettopp kommet i nytt opplag på Bokbyen Forlag

Hummerfisket starter 1. oktober – er du godt forberedt?

Boka «HUMMER» inneholder «alt» du trenger å vite om hummer og hummerfiske. Ja, tilberedning og smakfulle oppskrifter hører selvsagt også med i et standardverk om hummer. Denne boka har lenge vært utsolgt fra forlaget, men nå er 3. opplag i handelen.

«HUMMER» er den eneste boka som presenterer både hummerens biologi og kulturhistorie, og en slik bok har lenge vært savnet av fiskere, fritidsfiskere og, ikke minst, matelskere. Jakten på havets kardinal – hummeren – har, kanskje mer enn noe annet fiske, karakter av folkekultur langs Skagerrakkysten og Vestlandet. Som eneste bok om hummer og hummerfiske har forfattertrioen Øivind Berg, Jo van der Eynden og Jan Atle Knutsen tegnet både et kulturhistorisk bilde av hummerfisket og et biologisk portrett av det mest attraktive sjødyret i våre farvann.

Hvis du ikke er hummerfisker, kjenner du sikkert noen som er det eller elsker et høstlig skalldyrselskap. Boka hummer er den perfekte gave til vert eller vertinne, fordi den setter havets delikatesser i et bredere perspektiv.

210 sider innbundet, kr 348,-

Søk i artikler''En bokby er fantasi satt ut i praksis. La meg kalle antikvariatene og bokstedene for bokbyens gledeshus: Gleden over bøker, gleden i bøker, gleden av bøker. Når vi åpner dem, åpner de oss. Og som en bokby blir Tvedestrand større enn seg selv.''

Lars Saabye Christensen, åpningstale i Bokbyen ved Skagerrak, 28. juni 2003.

.