Blodferskt nytt i Hans Olav Lahlums krimfestival – Middag med mord

Bokbyens krimfestival byr på blodferske nyheter: Både Hans Olav Lahlum, Trude Teige, Tom Egeland og Anne Cecilie Remen røper for aller første gang noe av innholdet i krimbøker som ennå ikke er kommet ut. Under Middag med mord fredag kveld gir Lahlum, Teige og Egeland smakebiter fra de kommende bøkene. Anne Cecilie Remen venter til lørdag ettermiddag med appetittvekkere fra boka det sies skal inneholde mye fra Tvedestrand.

 

Det ligger også an til oppløp i gatene i Tvedestrand lørdag formiddag, med krimplottet ”Hvem drepte urmageren fra Mandal?” i regi av Anne Cecilie Remen lørdag formiddag. Og for aller første gang i en norsk krimfestival: festivalen blir avslutta i kirken med preken om det kriminelle i Bibelen. Sogneprest Eckhardt Graune holder krimpreken i Dypvåg kirke søndag.

Søk i artikler

Kontakt oss

Bokbyen ved Skagerrak
Postboks 101
4902 Tvedestrand
Tlf. 37 16 40 30

Besøksadresse: Hovedgata 46, inngang Arne Garborgs vei
post@bokbyen-skagerrak.no

Åpningstider:
Mandag-lørdag hele året
kl. 9.00-17.00 (15.00)

For åpningstider øvrige utsalg, se detaljer under Antikvariater.

TAKK TIL''En bokby er fantasi satt ut i praksis. La meg kalle antikvariatene og bokstedene for bokbyens gledeshus: Gleden over bøker, gleden i bøker, gleden av bøker. Når vi åpner dem, åpner de oss. Og som en bokby blir Tvedestrand større enn seg selv.''

Lars Saabye Christensen, åpningstale i Bokbyen ved Skagerrak, 28. juni 2003.

.