Bli med Polly-Esther på monsterfest i Museumshaven!

Onsdag 27. juni er det klart for den store barnebokfesten i Museumshaven midt i Bokbyen. Bokbyen ved Skagerrak inviterer alle barnehagebarn fra 4 år og andre i barnehagealder og alle i Tvedestrand SFO til monsterfest med Polly-Esther og forfatteren og illustratøren Tiril Valeur.

Monsterfest – og gratis bok til alle barn.

I år var forfatteren nominert til Sørlandets litteraturpris, med denne omtalen: “Tiril Valeur fra Kristiansand har nådd langt med kvalitetsbøker for barn. Multikunstneren både tegner og skriver historiene om Polly-Esther og hennes møte med godlynte monstre. Strek og setninger sitter godt, og den er et sjeldent eksempel på en barnebok som er både leken, kvalitetstung og gir leselyst.”

 

Barnebokfesten er gratis takket være støtte fra Norsk Forfattersentrums Medlemsfond, og vi må ha påmelding til post@bokbyen-skagerrak.no fra grupper/barnehager for å kunne sette ut passende antall puter og stoler.  Etter forestillinga kan hvert barn velge seg ei gratis bok som gave fra Bokbyen ved Skagerrak.

Søk i artikler''En bokby er fantasi satt ut i praksis. La meg kalle antikvariatene og bokstedene for bokbyens gledeshus: Gleden over bøker, gleden i bøker, gleden av bøker. Når vi åpner dem, åpner de oss. Og som en bokby blir Tvedestrand større enn seg selv.''

Lars Saabye Christensen, åpningstale i Bokbyen ved Skagerrak, 28. juni 2003.

.