Barnas Bokbysommer

Barna har også sin egen festival – ja til og med mer enn for de voksne! 

Onsdagene fra St. Hans og frem til august er det egne arrangementer for barn primært i den idylliske Museumshaven. Den finner du i bakhagen til Tvedestrand Museum – Forvaltergården i Hovedgata 76. 

I 2019 har vi følgende arrangementer:

26. juni kl. 13:30 Barnas Bokbysommer: Gert Werring med “Baldrian og Musa”

03. juli kl. 13:30 Barnas Bokbysommer: Kirsten Hirte Milkereit med “Klovnerinas magiske sirkusablegøyer”.

10. juli kl. 13:30 Barnas Bokbysommer: “Filmmobilen” Hva skal til for å lage en kortfilm? Bokbyen og Sørnorsk filmsenter inviterer til et lynkurs i film for hele familien. Filmmobilen finner du utenfor Litteraturhuset i Hovedgata 46.

17. juli kl. 13:30 Barnas Bokbysommer: Filosofisk myldretime. I den filosofiske myldretimen får barn utfolde seg som filosofer. Vi begynner med et kort eventyr som danner grunnlaget for undring, fantasi og funderinger. Gjennom undrende og utforskende spørsmål blir barna oppmuntret til å ta tankene sine ett – eller flere – skritt videre. Her får barna prøve ut tanker og begrunnelser i en trygg, avslappet og kreativ atmosfære. Passer for barn fra 4-5 år og oppover.

24. juli kl. 13:30 Barnas Bokbysommer: Gubben Pettersen og katten Findus kommer. Jan Kløvstad leser for de minste.

31. juli kl. 13:30 Barnas Bokbysommer. Marianne Hammersberg-Jensen leser og forteller fra sin nye bok om Heksa Valentina.

 

Forbehold om endringer av arrangementer.

Vi legger ut mer informasjon på vår facebook-side når arrangementet nærmer seg.

 ''En bokby er fantasi satt ut i praksis. La meg kalle antikvariatene og bokstedene for bokbyens gledeshus: Gleden over bøker, gleden i bøker, gleden av bøker. Når vi åpner dem, åpner de oss. Og som en bokby blir Tvedestrand større enn seg selv.''

Lars Saabye Christensen, åpningstale i Bokbyen ved Skagerrak, 28. juni 2003.

.