Asgeir Alvestad om boka Sjøørret: terningkast 6 fra meg! Løp og kjøp ….”

Asgeir Alvestad har mer enn 6000 lesere på bloggen sin.

“Jeg har enda ikke fått lest hver linje i boken men har kost meg med utvalgte kapitler og de nydelige bildene. Jeg er imidlertid ikke i tvil om at dette er en bok du som sportsfisker bør ha i hyllen, slik at du kan kose deg med den når været ikke er fiskbart, eller som god hjelp når du skal planlegge kommende fisketurene. I tillegg vil boken være en av de beste måtene og sette seg inn i sjøørretens hemmeligheter på for deg som er fritids og feriefisker, og som trenger gode tips for og kunne lure flere sjøørreter til hugg. Dette er altså en bok som bør finnes i de fleste hjem og hytter langs kysten. Kanskje den perfekte julegaven!

Jeg er ikke i tvil om at dette er av de aller beste bøkene som er skrevet om emnet sjøørret i Norge, terningkast 6 fra meg! Løp og kjøp ….”

Søk i artikler''En bokby er fantasi satt ut i praksis. La meg kalle antikvariatene og bokstedene for bokbyens gledeshus: Gleden over bøker, gleden i bøker, gleden av bøker. Når vi åpner dem, åpner de oss. Og som en bokby blir Tvedestrand større enn seg selv.''

Lars Saabye Christensen, åpningstale i Bokbyen ved Skagerrak, 28. juni 2003.

.