Alltid bokbysommer med Baldrian og Musa

-Det fantastiske dokketeateret er tilbake igjen hos oss. Vi vil se og høre Baldrian og Musa om igjen og om igjen, og hver gang opplever vi noe nytt, – fra scenen og i responsen fra nye og gamle gjester i Museumshaven som fryder seg over Baldrian og Musa og Giert Werrings figurteaterspill, sier Jan Kløvstad i Bokbyen ved Skagerrak. Med god støtte fra Sparebanken Sør byr bokbyen på barnas bokbysommer med kvalitetsprogram hver onsdag i hele juli, og øverst på ønskelista står Baldrian og Musa.

 

Vi ønsker Baldrian og Musa velkommen tilbake til Museumshaven onsdag 18. juli kl 1330.

Giert Werring (f. 1950, fra Kristiansand) har i flere år vært ansatt som figurteaterkonsulent og dukkespiller ved Agder Teater, og har vært initiativtaker til og kunstnerisk leder for Den Internasjonale Figurteater-festivalen siden oppstarten i 1992. Giert er kjent blant flere generasjoner sørlendinger som mannen bak Baldrian og Musa Dukketeater, og har også medvirket i og til blant annet Kilden, ZikZak, Fortellinga om den lille gubben, Hedda-nominerte Natta, Julie og Romeo og Prinsessen på erten. Giert Werring var også med i friluftsforestillingene av Jernbyrden av Gabriel Scott i Høvåg og i oktober er han med i nyoppsettinga av Scotts  Kilden – i Kilden i Kristiansand.

 

————-

 

Onsdag 18. juli kl 1330  Museumshaven i Tvedestrand, Giert Werring med Baldrian og Musa. Kr 30,00.

Meir informasjon: Jan Kløvstad 91 80 82 56

 

 

Søk i artikler''En bokby er fantasi satt ut i praksis. La meg kalle antikvariatene og bokstedene for bokbyens gledeshus: Gleden over bøker, gleden i bøker, gleden av bøker. Når vi åpner dem, åpner de oss. Og som en bokby blir Tvedestrand større enn seg selv.''

Lars Saabye Christensen, åpningstale i Bokbyen ved Skagerrak, 28. juni 2003.

.