98 barn fekk Øivind Bergs Senk Najaden! på Myra skole i dag

Myra skole lesande gut Myra skole lesejenter med Senk Najaden Myra skole elevar med Senk NajadenAlle elevar i 5., 6. og 7. klasse ved Myra skole i Arendal starta leseveka i dag. Jan Kløvstad frå bokbyen fortalte om å skrive bøker og brukte Øivind Bergs ungdomsbok om slaget i Lyngør i juli 1812 som utgangspunkt. I neste veke skal elevane lese og skrive, og mange tar utfordringa frå bokbyen: skriv eit fra,hald til historia om Marthe og Will som rømmer til sjøs med ei holandsk skute noen dagar etter slaget. Både dei som diktar vidare og dei som skriv bokomtaler og sender til Bokbyen ved Skagerrak får kvar si gratis bok, og er med i trekkinga av signerte barnebøker.

 

I dag overraska Bokbyen Forlag med å spandere Øivind Bergs Senk Najaden! som gåve til alle elevane.  Litteraturdagen på Myra skole er ein del av leselystaksjonen, der Bokbyen ved Skagerrak fåpr god hjelp av regjeringas leselystaksjon og frå Gjensidigestiftelen.

Søk i artikler

Kontakt oss

Bokbyen ved Skagerrak
Postboks 101
4902 Tvedestrand
Tlf. 37 16 40 30

Besøksadresse: Hovedgata 46, inngang Arne Garborgs vei
post@bokbyen-skagerrak.no

Åpningstider:
Mandag-lørdag hele året
kl. 9.00-17.00 (15.00)

For åpningstider øvrige utsalg, se detaljer under Antikvariater.

TAKK TIL''En bokby er fantasi satt ut i praksis. La meg kalle antikvariatene og bokstedene for bokbyens gledeshus: Gleden over bøker, gleden i bøker, gleden av bøker. Når vi åpner dem, åpner de oss. Og som en bokby blir Tvedestrand større enn seg selv.''

Lars Saabye Christensen, åpningstale i Bokbyen ved Skagerrak, 28. juni 2003.

.