Den store sangskatten

Mandag 19 mars kl. 1000 kommer Marianne Kostøl til Tvedestrand folkebibliotek med programmet Den store sangskatten. Besøket er et samarbeid mellom biblioteket, bokbyen ogHolt folkeakademi.

 

 

Marianne finner frem skattekiste, hånddokker og instrumenter fra bagasjen for å trylle frem de gode barnesangene som finnes der ute. Og hun ber om hjelp av publikum. Den store sangskatten er et lunt program som virkelig engasjerer til deltagelse.

Marianne Kostøl er tidligere kjent fra blant annet produksjonen Jordbærputer & Lakrisbåter for Rikskonsertene og som har høstet kjempeflotte kritikker og anbefalinger, og med det vet man at hun kan lage show for barn og voksne.
Vi har invitert 2. klassene på Tvedestrand skole hit, i alt 38 elever. Vi kan ikke utvide antallet så veldig mye, men hvis det er noen som gjene vil prøve å “snike” seg med, så ta en telefon til biblioteket, og spør – så kan vi avtale noe.

Søk i artikler

Kontakt oss

Bokbyen ved Skagerrak
Postboks 101
4902 Tvedestrand
Tlf. 37 16 40 30

Besøksadresse: Hovedgata 46, inngang Arne Garborgs vei
post@bokbyen-skagerrak.no

Åpningstider:
Mandag-lørdag hele året
kl. 9.00-17.00 (15.00)

For åpningstider øvrige utsalg, se detaljer under Antikvariater.

TAKK TIL''En bokby er fantasi satt ut i praksis. La meg kalle antikvariatene og bokstedene for bokbyens gledeshus: Gleden over bøker, gleden i bøker, gleden av bøker. Når vi åpner dem, åpner de oss. Og som en bokby blir Tvedestrand større enn seg selv.''

Lars Saabye Christensen, åpningstale i Bokbyen ved Skagerrak, 28. juni 2003.

.