Andre medlemsbedrifter

ATL-grafisk, avdeling Tvedestrand (tidlegare Tvedestrand Boktrykkeri) , les meir på heimesida.

Tvedestrand folkebibliotek, les meir på heimesida.

 

Bokhotellet Lyngørporten

Vi samarbeider nært med Bokhotellet Lyngørporten på Gjeving om arrangement, seminar, skrivekurs og festivaler, sjå www.bokhotellet.no . Forfattarar kan bu gratis på bokhotellet, ta kontakt med May-Lill Skjeggedal på booking@bokhotellet.no. Det er bøker i alle fellesrom på bokhotellet, lokale bøker på alle rom (sider) og i alle hytter (kapittel). Sjå også om bokhotellet på YouTube. Filmsnuttane er laga av deltakarar i NHO-prosjektet Global Future, leiarkurs for innvandrarar.

Tvedestrand fjordhotell

fjordhotellet i sentrum har vi innreia 12 rom som forfattarrom. Der har vi bøker og informasjonsplakat om forfattarar som har ein viss tilknytting til bokbyen. Forfattarane er Vera Henriksen, Øyvind Thorsen, Øyvind Thorsen, Gunvor Hofmo, Lars Saabye Christensen, Øyvind Bjorvatn, Henrik Ibsen, Knut Hamsun, Arne Garborg, Jahn Otto Johansen, Gabriel Scott, Dikken Zwilgmeyer, Knud Knudsen. Bokbyen har hatt fleire arrangement på Tvedestrand fjordhotell.

Også på Tvedetsrand bibliotek og spisestadane Terna Kafé og Mays kafé i Hovedgata (gågata), Vertshuset og Tollboden ved brygga har vi litteraturarrangement.

 

Kontakt oss

Bokbyen ved Skagerrak
Postboks 101
Wrold Wroldsensgt. 2
4902 Tvedestrand
Tlf. 37 16 40 30

post@bokbyen-skagerrak.no

Åpningstider:
Mandag-laurdag heile året 1000-1700 (1500)

Bokbanken og Skagerrak Antikvariat, torsdag-laurdag vinterstid også Familia og Ex Libris, laurdag i tillegg Bjørndahls bokmølle. Sommarstid alle åpne 6 dagar, Bokbanken også søndag. Sjå detaljar under Bokutsalg og den enkelte butikk.

TAKK TIL''En bokby er fantasi satt ut i praksis. La meg kalle antikvariatene og bokstedene for bokbyens gledeshus: Gleden over bøker, gleden i bøker, gleden av bøker. Når vi åpner dem, åpner de oss. Og som en bokby blir Tvedestrand større enn seg selv.''

Lars Saabye Christensen, åpningstale i Bokbyen ved Skagerrak, 28. juni 2003.

.