Hans Olav Lahlums krimfestival 16.-18. februar 2018

Hans Olav Lahlums krimfestival 16.–18. februar

Merk deg datoene, og bestill plass på Bokhotellet (booking@bokhotellet.no eller telefon 37 19 80 00) hvis du ønsker «full pakke» – det vil si foredrag og kåserier, middag med forfatterne, overnatting på hyggelige Bokhotellet, kriminell frokost med forfatterne m.m.. Dette er en unik anledning til å møte og bli kjent med kjente krimforfattere. I år kommer: Hans Olav Lahlum, Torkil Damhaug, Kurt Aust, Ingebjørg Berg Holm, Jørn Lier Horst og Guttorm Eskild Nilsen – og vi regner med å få på plass et eller to gode forfatternavn til.

For full pakke betaler du kun kr 2.190,- per person i dobbeltrom og 2.590,- for enkeltrom. Da får du overnatting fra fredag til søndag, middag fredag og lørdag, frokost lørdag og søndag samt billetter til alle arrangementer. Ta kontakt med Bokhotellet for pris om det er aktuelt med kun deler av helgen eller kun billetter til et arrangement.

Saken blir oppdatert etter hvert som programmet blir klart.

Hans Olav Lahlum med ny bok i høst – møt han på Bokhotellet i februar 2018.

Hans Olav Lahlum er aktuell med ny bok.

Hans Olav Lahlum er aktuell med ny bok: «De fems tegn» – en psykologisk kriminalroman som både på etterforskersiden og forbrytersiden tar opp allmennmenneskelige tema som synd, straff, hevn og tilgivelse.

Torkil Damhaug er aktuell med ny krim.

Torkil Damhaug er også aktuell med ny bok: «Glasshjerte» – en fortelling om å kjenne igjen ondskapen når du møter den. Og om å streve med å forstå hvem du selv er. Men den handler også om hvor langt et menneske våger å gå for å holde fast ved kjærligheten.

Jørn Lier Horst er aktuell med ny bok og han kommer på Hans Olav Lahlums krimfestival i Tvedestrand 2018.

Jørn Lier Horst er aktuell med ny bok.

Møt den populære krimforfatteren Jørn Lier Horst. Han har mange bøker om William Wisting, og i den siste boka løser han en «Cold Case». Snakk gjerne med Jørn om hvordan han griper fatt i nye tema når han planlegger sine romaner. Muligheten får du hvis du deltar på arrangementene på Bokhotellet Lyngørporten.

Ingebjørg Berg Holm er en av de nye krimforfatterstemmene i Norge.

Ingebjørg Berg Holm er en av de nye krimforfatterstemmene i Norge.

Ingebjørg Berg Holm er en av de nye krimforfatterstemmene i Norge, og du kan møte henne på Krimfestivalen 2018. Vi gleder oss. Boka ble gitt ut på Schibsted og fikk gode anmeldelser.

 

 

Søk i artikler

Kontakt oss

Bokbyen ved Skagerrak
Postboks 101
Wrold Wroldsensgt. 2
4902 Tvedestrand
Tlf. 37 16 40 30

post@bokbyen-skagerrak.no

Åpningstider:
Mandag-lørdag hele året
kl. 10.00-16.00 (15.00)

For åpningstider øvrige utsalg, se detaljer under Antikvariat.

TAKK TIL''En bokby er fantasi satt ut i praksis. La meg kalle antikvariatene og bokstedene for bokbyens gledeshus: Gleden over bøker, gleden i bøker, gleden av bøker. Når vi åpner dem, åpner de oss. Og som en bokby blir Tvedestrand større enn seg selv.''

Lars Saabye Christensen, åpningstale i Bokbyen ved Skagerrak, 28. juni 2003.

.