Gubben Pettersen i Barnas Bokbysommer onsdag 19. juli

Gubben Pettersen ønsker velkommen til Museumshaven onsdag kl 1330.

-Vi vil at Gubben Pettersen skal lese mer for oss, har barn i Tvedestrand bedt om. Det først planlagte programmet onsdag går ut på grunn av sjukdom, og Jan Kløvstad stepper inn og leser om gubben og katten i Museumshaven igjen, sier Solveig Røvik i Bokbyen ved Skagerrak. Hun forteller at gubben leser for alle barn som vil høre flere av historiene om katten Findus og den noe sære Gubben Pettersen som bor alene på et lite småbruk. På småbruket er det snekkerverksted, det er bare en kort tur til fiskevann med stor gjedde, og det hender gubben og katten må finne på lure ting for å hindre at reven tar hønene.

Det er svenske Sven Nordquist som har skrevet og tegnet de populære bøkene om Gubben Pettersen og katten Findus. Opplesinga er en del av arrangementsserien Barnas bokbysommer, som er støtta av Sparebanken Sør.

Opplesinga starter kl 1330. Billetter kr 30.

Søk i artikler

Kontakt oss

Bokbyen ved Skagerrak
Postboks 101
Wrold Wroldsensgt. 2
4902 Tvedestrand
Tlf. 37 16 40 30

post@bokbyen-skagerrak.no

Åpningstider:
Mandag-lørdag hele året
kl. 10.00-16.00 (15.00)

For åpningstider øvrige utsalg, se detaljer under Antikvariat.

TAKK TIL''En bokby er fantasi satt ut i praksis. La meg kalle antikvariatene og bokstedene for bokbyens gledeshus: Gleden over bøker, gleden i bøker, gleden av bøker. Når vi åpner dem, åpner de oss. Og som en bokby blir Tvedestrand større enn seg selv.''

Lars Saabye Christensen, åpningstale i Bokbyen ved Skagerrak, 28. juni 2003.

.